Pályázati felhívás az SM10-MIN „A digitális terek elérhetőségének és a hátrányos helyzetű csoportok digitális kompetenciájának fejlesztése" program keretében

Pályázati felhívás az SM10-MIN „A digitális terek elérhetőségének és a hátrányos helyzetű csoportok digitális kompetenciájának fejlesztése" program keretében

A Belügyminisztérium, mint Program Operátor a Svájci-Magyar Együttműködési Program II. időszak „Kisebbségek és hátrányos helyzetű csoportok” tématerületén SM10-MIN-PC1 jelű, „Digitális terek rendelkezésre állása és a romák digitális kompetenciáinak fejlesztése” című pályázati felhívást tesz közzé a kedvezményezettek kiválasztása céljából.

A pályázati felhívás ezen a linken érhető el. 

A pályázati adatlap és a szükséges mellékletek 2024. augusztus 16. 12:00 órától 2024. október 16. 12:00 óráig nyújthatók be elektronikusan az együttműködési program pályázói felületén, a CHRIS rendszeren keresztül.

A pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatban érdeklődni a svajcialapmin@szechenyiprogramiroda.hu e-mail címen lehet.

Javasoljuk, hogy a pályázat véglegesítésével és benyújtásával várják meg az információs napot, amelyre várhatóan 2024. szeptember közepén kerül sor.

A pályázati felhívás társadalmi egyeztetése során érkezett észrevételeket és válaszokat ezen a linken érheti el. A pályázati felhívás kapcsán gyakran ismétlődő kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatás is ugyanitt lesz elérhető.

Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel a Svájci-Magyar Együttműködési Program hivatalos honlapját, valamint Facebook és Instagram oldalait, illetve ha eddig még nem tették meg, iratkozzanak fel a hírlevelünkre is a pályázati lehetőséggel és az információs nappal kapcsolatos, legfrissebb tájékoztatások elérése érdekében!