SM04-SME projekt információs nap Budapesten

Ezúton értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy a Nemzeti Irányító Hatóság és a Közreműködő Szervezet a Nemzetgazdasági Minisztérium közreműködésével a Svájci Hozzájárulás „Mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozása” tematikus területén, az „SM04-SME - A kkv-k megerősítése a finanszírozáshoz való jobb hozzáférés révén” című projekt vonatkozásában potenciális tőkealap-kezelő kiválasztására kiírt pályázati felhívás kapcsán pályázói információs napot tart 2024. augusztus 7. napján, Budapesten.

A rendezvényen a pályázati felhívással kapcsolatos alapvető információkról és a pályázati felhívás benyújtásának követelményeiről lesz szó.

Az információs nap időpontja: 2024. augusztus 7. 9:00 órától 11:00 óráig

Az információs nap helyszíne: Széchenyi Programiroda, 1053 Budapest, Szép utca 2. IV. emeleti tárgyaló

A rendezvény nyelve: magyar

Az információs napon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött; jelentkezésüket elektronikus úton szíveskedjenek eljuttatni a svajcialapsme@szpi.hu e-mail címre 2024. augusztus 5-én 12 óráig. Kérjük, a jelentkezésben tüntessék fel a résztvevő, illetve a képviselt szervezet nevét.

Az információs napra egy szervezettől maximum két fő résztvevő regisztrációját tudjuk fogadni, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük.

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseiket továbbra is várjuk a svajcialapsme@szpi.hu e-mail címre.

2024.07.26.