Információs nap - SM06-GEO Geotermikus energiaforrások távfűtéshez

Az „SM06-GEO Geotermikus energiaforrások távfűtéshez” című program komponenseinek megvalósítása érdekében közzétett pályázati felhíváshoz kapcsolódó pályázati eljárást megvalósító Széchenyi Programiroda információs rendezvényt tart.

A rendezvény célja az érdeklődők tájékoztatása a felhíváshoz kapcsolódóan a pályázat benyújtásához szükséges általános tudnivalókról, technikai részletekről, valamint a pályázott tevékenységek végrehajtásához és az elnyert támogatás elszámolásának legfontosabb szabályairól.

A rendezvény

  • helyszíne: 1054 Budapest, Báthory utca 10. fsz. - előadóterem
  • időpontja: 2024. május 7. 9:00 - 12:00 óra

A rendezvényen részt venni – a terem befogadóképességére tekintettel – kizárólag a határidőben megküldött, visszaigazolt jelentkezés alapján lehetséges. Egy szervezetből legfeljebb két fő részvételét tudjuk biztosítani.

Előzetesen jelentkezni a svajcialapgeo@szechenyiprogramiroda.hu címen, 2024. április 30-án, 12:00 óráig e-mailben lehet.

Az e-mailben kérjük, írják meg a tervezett résztvevő(k) és az általuk képviselt szervezet nevét. A tárgyban tüntessék fel: „Információs nap – 240507”

A befogadott jelentkezéseket a szervező e-mailben visszaigazolja 2024. április 30. és május 3. között.

A rendezvényen bemutatott prezentációkat, valamint szerkesztett formában a felvetett kérdéseket, és azokra adott válaszokat a rendezvényt követően a www.svajcialap.hu oldalon is közzétesszük.

Továbbra is várjuk a benyújtási határidőig a pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatos kérdéseiket a svajcialapgeo@szechenyiprogramiroda.hu e-mail címre, illetve a CHRIS rendszerrel kapcsolatosan tájékoztatást, segítséget kérni és technikai problémát jelezni, az alábbi e-mail címen lehet: chrissupport@szechenyiprogramiroda.hu.

 

2024. 04. 08.