Információs nap – Energiahatékonyság és megújuló energiaforrások

A Geotermikus energia távfűtéshez pályázati felhívás információs napja a pályázati eljárást megvalósító Széchenyi Programiroda, a Svájci Hozzájárulás Programiroda, a Nemzeti Irányító Hatóság, a Program Operátor és a program szakmai partnere, az Energiaügyi Minisztérium munkatársainak közreműködésével 2024. május 7-én lett megtartva.

A számos érdeklődő a pályázati felhívás szerint támogatható tevékenységekről, a pályázat benyújtásával kapcsolatos technikai részletekről és az elnyert támogatás elszámolhatóságával kapcsolatos szabályokról kapott részletes tájékoztatást és vethetett fel kérdéseket közvetlenül a pályázati felhívás készítőinek és megvalósítóinak.

A résztvevőknek köszönjük a megjelenést és a kérdéseket!

A rendezvényen bemutatott prezentációk ITT érhetők el.

A felvetett kérdéseket és az azokra adott válaszokat 2024. május 13-tól a Kérdések-Válaszok táblázatban eltérő színnel, szerkesztett formában találhatók meg. 

Továbbra is várjuk a pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatos kérdéseiket a svajcialapgeo@szechenyiprogramiroda.hu e-mail címre legkésőbb 2024. június 5-ig (az eddig beérkező kérdések megválaszolása biztosított a 2024. június 12-i benyújtási határidőt megelőzően).

A CHRIS rendszerrel kapcsolatosan tájékoztatást, segítséget kérni és technikai problémát jelezni, az alábbi e-mail címen lehet: chrissupport@szechenyiprogramiroda.hu.

 

2024.05.10.