Információs napok – Szakképzési program Magyarországon

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Svájci-Magyar Együttműködési Program II. időszak keretében, SM01-VET Szakképzési program Magyarországon című támogatási intézkedés programkomponenseinek pályázati felhívásai kapcsán online információs napokat szervez.

A rendezvényeken a részvétel regisztrációhoz kötött, a csatlakozási információkat a szervező a regisztrációt követően küldi meg a résztvevőknek.

A rendezvények célja az érdeklődők tájékoztatása a pályázat benyújtásához szükséges általános tudnivalókról, technikai részletekről, valamint a pályázható tevékenységekről és a támogatás elszámolásának legfontosabb szabályairól.

Az SM01-1 VET „A szakmai oktatás és vizsgáztatás módszertanának megújítása” című pályázati felhívás információs napja: 2024. május 24. péntek, 10:00-12:00.

Regisztrálni 2024. május 21. 12:00-ig lehet az alábbi linkek: Regisztráció

Az SM01-2 VET „A pályaorientáció megerősítése” című pályázati felhívás információs napja: 2024. május 27. hétfő, 10:00-12:00.

Regisztrálni 2024. május 23. 12:00-ig lehet az alábbi linken: Regisztráció

Továbbra is várjuk a benyújtási határidőig a pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatos kérdéseiket a svajcialapvet@szechenyiprogramiroda.hu e-mail címre.

A CHRIS rendszerrel kapcsolatosan tájékoztatást, segítséget kérni és technikai problémát jelezni az alábbi e-mail címen lehet: chrissupport@szechenyiprogramiroda.hu.

Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel a Svájci - Magyar Együttműködési Program hivatalos honlapját, valamint Facebook és Instagram oldalait, illetve, ha eddig még nem tették meg, iratkozzanak fel a hírlevélre is a pályázati lehetőséggel és az információs nappal kapcsolatos, legfrissebb tájékoztatások elérése érdekében.

2024.05.15.