Sor kerül a Svájci Alap végrehajtását lehetővé tevő Keretmegállapodás aláírására Magyarország és a Svájci Államszövetség között 2022. november 8-án

Örömmel jelentjük be, hogy 2022. november 8-án kerül sor a Svájci-Magyar Együttműködési Program II. időszakának végrehajtását lehetővé tevő Keretmegállapodás aláírására Magyarország és a Svájci Államszövetség között.

A kétoldalú megállapodás meghatározza a nemzeti társfinanszírozással együtt közel 40 milliárd Ft összegű támogatás felhasználásának feltételeit. A megállapodás keretén belül az érintettek vállalják, hogy együttműködnek egymással az elkövetkezendő 10 évben, olyan fejlesztések megvalósítása érdekében, amelyek hozzájárulnak Magyarországon a gazdasági növekedéshez, a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatásához, a munkahelyteremtéshez, a környezetvédelem és az egészségügy további javításához, valamint a kutatás-fejlesztés és innováció ösztönzéséhez.

Az esemény élő közvetítése a hivatalos Facebook oldalunkon lesz elérhető, melynek részleteiről hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket.