Pályázati felhívás szakképzési centrumoknak az SM01 VET Szakképzési program Magyarországon első programkomponens komponenselemeinek végrehajtására

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Svájci-Magyar Együttműködési Program II. időszak keretében, a „Szakképzés” tématerületen, SM01-1 VET „A szakmai oktatás és vizsgáztatás módszertanának megújítása” című pályázati felhívást tesz közzé a komponens komponenselemeit végrehajtó szakképzési centrumok kiválasztására.

A pályázati felhívás elérhető: https://svajcialap.hu/palyazatok/palyazati-felhivas-szakkepzesi-centrumoknak-az-sm01-vet-szakkepzesi-program-magyarorszagon-elso-programkomponens-komponenselemeinek-vegrehajtasara

A pályázati felhívásra támogatási kérelem a pályázati felhívás megjelenésétől 2024. június 20-án 12:00 óráig nyújtható be elektronikusan, az Együttműködési Program pályázói felületén, a CHRIS rendszeren keresztül, amely elérhető az alábbi helyen:

https://chris-system.hu

A pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatban érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet:

svajcialapvet@szechenyiprogramiroda.hu

A CHRIS rendszerrel kapcsolatban érdeklődni, technikai problémát jelezni, segítséget kérni az alábbi e-mail címen lehet:

chrissupport@szechenyiprogramiroda.hu

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a pályázatok beérkezési sorrendje semmilyen módon nem befolyásolja az értékelésüket!

Javasoljuk, hogy a pályázat véglegesítésével és benyújtásával mindenképp várják meg az információs napot, amelyre várhatóan 2024. május II. felében kerül sor.

A pályázati felhívással kapcsolatban érkezett kérdések és az arra adott válaszok az alábbi linken érhetők el:

Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel a Svájci - Magyar Együttműködési Program hivatalos honlapját – www.svajcialap.hu -, valamint Facebook és Instagram oldalait, illetve ha eddig még nem tették meg, iratkozzanak fel a hírlevélre is a pályázati lehetőséggel és az információs nappal kapcsolatos, legfrissebb tájékoztatások elérése érdekében!

2024.04.22.