A Geotermikus energiaforrások táv- és településfűtéshez című pályázati felhívás társadalmi egyeztetése 2024. január 22-én lezárult

A Geotermikus energiaforrások táv- és településfűtéshez című pályázati felhívás társadalmi egyeztetése 2024. január 22-én lezárult

A Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium a Svájci Alap „Energiahatékonyság és megújuló energiaforrások” tématerületén „SM06-GEO Geotermikus energiaforrások táv- és településfűtéshez” című programjának társadalmi egyeztetése 2024. január 22-én lezárult.

A pályázati felhívás társadalmi egyeztetése kiemelten fontos a Svájci Alap számára, hiszen egy olyan pályázati felhívás megjelentetése a cél, amely Svájc és Magyarország által közösen kitűzött programcélok teljesítése mellett a leginkább igazodik a lehetséges pályázók szakmai igényeihez.

Köszönjük valamennyi megküldött észrevételt, pontosítást és kiegészítő javaslatot!

Jelenleg ezek feldolgozása és ezek nyomán a pályázati felhívás szövegének pontosítása, végegesítése folyamatban van a programpartner Energiaügyi Minisztérium és a svájci partner közreműködésével.

A határidőben megküldött észrevételekre válaszlevelet küldünk legkésőbb 2024. február 5-ig.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy jelenleg nincs pályázat benyújtására lehetőség!

A pályázati lehetőséggel kapcsolatos, legfrissebb tájékoztatások elérése érdekében kérjük, továbbra is kísérjék figyelemmel a Svájci - Magyar Együttműködési Program hivatalos honlapját – www.svajcialap.hu -, valamint Facebook és Instagram oldalait.

A pályázati felhívás várható megjelenése: 2024. I. negyedév.

 

2024.01.25.